2023 Nişan İçin Saç Modelleri

2023 Nişan İçin Saç Modelleri Nişanınıza çok az kaldı ve siz ne tür bir saç modeli yapmanız gerektiği hakkında endişeleniyorsunuz. Nişan töreniniz, sizin için düğün kadar oldukça önemli bir gündür. Bu özel günde birçok nişan saç modelleri arasında seçim yapmak sizi zorlayabilir. Aynı zamanda, bu saç modelinizin, kıyafetiniz ve makyajınızla da uyum sağlaması gerekir. Ancak nişan törenleri düğüne kıyasla giyim ve saç modelleri konusunda size bir tık daha fazla özgürlük tanır. İşte bu sayede, kendi hayal dünyanızı da işin içine sokabilirsiniz.

 

2021 Nişan İçin Saç Modelleri

2023 Nişan Saç Modelleri Önerileri

Örgüler ve plaj dalgaları, saçlarınızın akan yumuşak buklelerine arkadan bir taç gibi eşlik eden saç örgüsü olarak, nişan saç modelleri arasında kolay yapımı açısından tercih edilebilir. Bu saç modeli, orta uzunluktaki saçlar için idealdir. Buklelerinizi daha sağlam tutmak için saç spreyi kullanabilirsiniz.

Saç modelinize eğlenceli bir dokunuş katmak istiyorsanız kelimenin tam anlamıyla Fransız örgüsü size göredir. Fransız örgüsü, yukarıdan aşağıya olacak şekilde yapılır. Modele dağınık bir görünüm katmak için saç tutamlarınızı yandan da çıkartabilirsiniz. Hacimli topuz saç modeli de nişan saç modelleri arasında oldukça tercih edilmektedir. Saçın taç kısmına ekstra hacim vererek daha kabarık bir topuz elde edebilirsiniz. Aynı zamanda, topuzu çiçek aksesuarlarla da süsleyebilirsiniz.

2023 Kır Nişan Saç Modelleri

Nişan saç modelleri arasında bir başka sıklıkla tercih edilen saç modellerinden biri de dağınık, kıvırcık topuz saç modelidir. Bu saç modeli, kıvırcık saça sahipseniz sizin için idealdir. Bir yandan öreceğiniz saçlarınızı sırtınızın diğer kısmına doğru alın. Daha sonra bir topuz yapın ve saç tokası ile sabitleyin. Saçlarınız bir topuz şeklini alacaktır ve ve saç bukleleriniz topuz havası verecektir.

Kır nişan törenlerinde saç modellerinde çiçekli aksesuarlara ağırlık verilmekte. çiçekli aksesuarlar konsepte uyum sağlamanız açısından güzel bir görüntü oluşturur. Dalgalı saçlarınıza örneğin, papatyalı aksesuarlar takarak daha hoş bir hava yaratabilirsiniz. Bu dalgalı saç modeli, hem uzun hem de kısa saçlar için de kullanışlıdır.
Saçlarınızın ön kısmını, yarı at kuyruğu olarak toplayıp geriye kalan kısımları hacimli bukleler şeklinde açık bırakabilirsiniz. Bu saç modeli de nişan töreninizde size mükemmel bir hava katacaktır.

Nişan örgü saç modelleri  hanımlar arasında kolaylıkla yapılan saç modelleri arasında hemen hemen 1.ci sıradadır.

Hem sade hem de dikkat çeken bir nişan saç modeli istiyorsanız sizler için birbirinden şık örgülü gelin saçı modellerini derledik!

 

 

 

Yorum yapın