2022-2023 Kaban Modelleri

Havaların soğumaya başlaması ve değişen hava koşulları yavaş yavaş kışın geldiğinin habercisidir. Kış aylarında hem sizi sıcak tutacak hem de moda anlayışınızı sergileyecek olan seçimler yapmanız oldukça önemlidir. 2023 kış için kaban modelleri oldukça fazla seçenek sunmaktadır. Farklı zevklere sahip olan kişilere istediğini bulma imkânı sunan 2023 kaban modelleri iddiasıyla hayran bırakmaktadır.  

İnsanlar artık eskisi gibi sadece bir kaban kullanarak koca kışı geçirmiyorlar. Farklı kombinleri ile kullanacakları kabanlar kadın ve erkeklerin gardıroplarında her zaman bulunmaktadır. 2023 kış için kaban modelleri oldukça geniş bir renk ve desen skalasına sahip olduğu için seçimleriniz yaparken çok zorlanacaksınız.  

Her sezon değişen kaban modellerinde 2023 yılı için farklı tasarımlar ön plana çıktığı gibi klasik severlerde asla göz ardı edilmemiştir. Hatta bu yıl farklı özelliklere sahip olan kumaş türleri ile tasarlanmış olan kabanlar çok daha fazla dikkat çekeceğe benziyor. Kişisel zevklerin modayla birleşmesi sonucu yapılacak olan tercihler sizin tarzınızı yansıtmanızı sağlayacaktır.  

Kadife Kabanlar

Kadife her sezon farklı kullanım alanları ile bir şekilde modanın içinde her zaman var olmaktadır. 2023 kış için kaban modelleri içerisinde dikkat çekici parçalar kadife oluşları ile şaşkınlık yaratmaktadır. Çünkü kadife kabanlar dokusu, duruşu ile hem romantikliği hem de asaleti yansıtmak üzere ünlü markaların vitrinlerinde boy göstermektedir.  

Yünlü kadife kaban modelleri
Yünlü kadife kaban modelleri

Özellikle kışın gece kıyafetlerini kombinlerinde çok fazla kadife kabanların tercih edildiğini çok daha yakından göreceksiniz. Gittiğiniz her yerde dikkatleri çekerek özel biri olduğunuzun mesajını kolaylıkla verebilirsiniz.  

Erkek 2023 kış için kaban modelleri tasarımlarında da kadife kullanılarak çok daha karizmatik ve daha erkeksi bir görünün sağlanılmaktadır. Özellikle güçlü erkelerin tercihi olan kadife tasarımları sıklıkla toplantılarda ve yine iddialı davetlerde sıklıkla görebilirsiniz.  

Trench Kesimli Kabanlar

Trench kesimli kabanlar birkaç sezondur oldukça fazla kullanıldı. Buna rağmen 2023 kış için kaban modelleri içerisinde yine yer bulmayı başarmıştır. Belden bağlamalı düğmesiz modeller, kemerli modeller, tek düğmeli modeller gibi oldukça fazla seçeneğin olduğu kabanları kışın keyifle kullanmaya devam edebilirsiniz.  

Uzun trenç kesim kaban modelleri
Uzun trenç kesim kaban modelleri

Kombinlemesi de oldukça kolay olan bu tasarımlar özellikle kadın kabanı olarak oldukça fazla tercih edilmiştir. Geçmeyen modelleri ile birkaç kış sezonu daha trench kesimli kabanları görmeye devam edebilirsiniz. 

Erkekler içinde yine oldukça iddialı modeller ile trench kesimli kabanları ünlü markalarda kolaylıkla bulabilirsiniz. Özellikle erkelerin iş hayatında kombinlerinizi tamamlamak için takım elbiseleriniz ile rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Farklı renk ve farklı model seçenekleri ile kişisel zevklerinizi yansıtan bir kaban mutlaka bulabilirsiniz.  

Şişme Montlar

Şişme montlar uzun zamandır kış sezonu için tercih edilmektedir. Kadın ve erkekler için yine 2023 kış için kaban modelleri içerisinde şişme montlar yer almaktadır. Soğuk havalara karşı oldukça koruyucu bir tercih olan bu montlar ile hem sıcacık olacaksınız hem de farklı tarzınızı kolaylıkla yansıtabileceksiniz.  

Şişme montların kadın modellerinde farklı boy seçenekleri de bulunmaktadır. İster maxi boy, ister, ara boy isterseniz de belde modellerden birini tercih edebilirsiniz. Kombinlemesi de oldukça kolay olan şişme montları çizmelerle, pastallarla tamamlayabilirsiniz. 

Şapkalı şişme mont modelleri
Şapkalı şişme mont modelleri

Şişme montlarda renk skalası oldukça geniştir. Hem erkek hem de kadın modellerinde oldukça fazla renk bulunmaktadır. Yani sokaklarda kış aylarında soğuktan korunmanın yanı sıra sevdiğiniz renkler ile de keyifli yönlerinizi yansıtabilirsiniz.  

Desenli Kabanlar

Geçtiğimiz sezona damga vuran desenli kabanlar yine sokakları yakıp geçme hazır. Özellikle kadınlar için tasarlamış olan kışlık kabanlarda desenler ile kusursuz görüneceksiniz. Şıklığını her zaman farklılaştırmayı sevenlerin tercihi olan desenli modeller bu sezon yine pek çok markanın tasarımında yer bulmaktadır. 

Leopar desenli kaban modelleri
Leopar desenli kaban modelleri

 

Bu sezon farklı olarak yama desenli olan kabanları da sıklıkla göreceksiniz. Çünkü bu sezonun en yeni trendi olan yamalı kabanlar özellikle modaya yön vermek isteyen kadınların ilk tercihleri arasında yer alacaktır. Sokaklarda farkınızı ve tarzınızı yansıtmak için yamalı kabanlar kesinlikle kış kombinlerinizde yer almalıdır.  

Klasik Sevenler İçin Kaşe Kaban

Kaşe kabanlar her zaman kış aylarında çok fazla ilgi gören modeller arasında yer almaktadır. Çünkü her sezon modasız olarak kullanıla bilinen kaşe kabanlar ile klasik tarzınızı yansıtabilirsiniz. Özellikle çalışan kesimin favorisi olan kaşe kabanları erkek ve kadınların sıkça kullandıkları dikkat çekmektedir.  

Erkeklerin takım elbiselerinin, kadınların ise özellikle elbise ve etekli kombinlerinin vazgeçilmez parçası olarak kaşe kabanlar her zaman gardıroplarda yer almaya devam edecektir.  

Kapitone Kaban

Soğuk havaların yine en çok tercih edilen kaban türlerinden biri de kapitone kabanlardır. 2023 kış için kaban modelleri tercihleriniz için modası geçmeyen kapitoneleri yine tercih edebilirsiniz. Kapitone kadın kaban modellerinde farklı boy, beden ve renk seçenekleri bulunmaktadır. Günlük kombinleriniz için bu kabanları tercih edebilirsiniz. Çizmeler ve botlar ile tamamlayabilirsiniz.  

Uzun kapitone kaban modelleri
Uzun kapitone kaban modelleri

Erkekler için kapitone kabanlarda kot pantolonlar ile veya çok daha rahat kıyafetleriniz ile tercih edilebilinir. Havanın durumuna bağlı olarak bot veya çizmeler ile kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.  

2023 Yılında Seçimleriniz İle Modaya Yön Verin

Kış sezonu için yapılan tasarımlar ile koyu renk mahkûmiyetinin ortadan kalkması ile artık çok daha renkli ve cıvıl cıvıl tasarımlar sokaklarda boy göstermektedir. 2023 kış için kaban modelleri tasarımlarında ise yine her yaş gurubuna hitap edecek olan kabanlar ön plana çıkmaktadır. Kişisel zevklerin sokak modasına da yansımasını hedefleyen ünlü markalar rahat ve dikkat çekici kabanlarını beğenilere sunmaktadır. Erkek ve kadın kabanlarında 2023 farklı ve oldukça fazla seçenek ile seçim yapılmasını zorlaştıracağa benziyor.

RESİM GALERİSİ

Yorum yapın